| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo |
| Izdavač | Marjan Tisak |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789532140019 |
| ISBN10 | 9532140018 |
| Godina | 2002 |
| Broj stranica | 462 |
| Format | 24 cm |
| Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) | 6,60 € Kupi |
Ova bogato opremljena i ilustrirana kuharica sadrži brojna hladna predjela, jela od jaja, salate, juhe, tjestenine, jela od peradi, janjetine, teletine, junetine, govedine, jela od svinjetine, divljači, mekušaca, morske i slatkovodne ribe, te rakova i školjki. Posebno su izdvojeni recepti za priloge, umake i preljeve, kruh i kolače. Veći dio u knjizi predstavljenih recepata opisuje pripravu uobičajenih i poznatih hrvatskih jela. Knjiga predstavlja rezultat autorova dugogodišnjeg iskustva i rada po različitim europskim i svjetskim kuhinjama.