| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Zdrava prehrana |
| Izdavač | Dušević & Kršovnik |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Meki |
| ISBN13 | 9789532212679 |
| ISBN10 | 9532212671 |
| Godina | 2013 |
| Broj stranica | 96 |
| Format | 19 cm |
| Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Iako su ugljikohidrati važan dio naše prehrane, činjenica je da se danas oni konzumiraju više no ikada u ljudskoj povijesti, a upravo s njima se počinju povezivati različite zdravstvene tegobe. Istraživanja su dovela do zaključka o velikim prednostima i dobrobitima prehrane sa smanjenim udjelom ugljikohidrata. Kod zdravih osoba takva prehrana djeluje kao preventiva, dok bolesnima može pomoći u liječenju mnogih oboljenja. Naravno da ovo nije univerzalni priručnik koji će riješiti sve naše zdravstvene tegobe i prehrambene poteškoće, ali sigurno nam može pomoći promijeniti način razmišljanja kada je riječ o odabiru namirnica koje unosimo u organizam. Jer hrana zaista može biti lijek.