Grupa autora - Povrće za zdravlje i vitalnost

Povrće za zdravlje i vitalnost
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Zdrava prehrana
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531400114
ISBN10 9531400113
Godina 2007
Broj stranica 352
Format 26 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 2,97 € Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 2,48 € Kupi

Povrće za zdravlje i vitalnost - 250 slasnih recepata kojima ćete svako jelo obogatiti povrćem 

Povrće je najbliže savršenoj hrani: hrskavo je i slasno, raskošnih okusa i prekrasnih boja i uz to je prava blagodat za zdravlje! Uz samo malo znanja i mašte, i vi ga možete učiniti najdražim gostom u svojoj prehrani. Neka vas vodi povrće za zdravlje i vitalnost! 

U ovoj ćete knjizi pronaći: 
- 250 recepata za jela bogata povrćem (od kojih su mnoga s mesom!) 
- ukusna, zabavna i tako jednostavna 

Vodič od a do ž kroz povrće, koji će vam pomoći najbolje kupiti, pohraniti i pripremiti vaše omiljeno povrće. Također će vas upoznati i s mnogim zanimljivim novim vrstama povrća koje se pojavljuju na našim tržnicama i u prodavaonicama. i sve češće spominju u modernim kuharskim priručnicima. Pouzdane informacije o izvanrednim blagodatima povrća za zdravlje, uključujući i to kako može pomoći pri mršavljenju i za sprječavanje bolesti Mnogo korisnih savjeta o povrću: kako ga poslužiti i ukrasiti, kako ga jesti (npr. šparoge ili artičoke), kako ga začiniti - i još mnogo toga! 

Bilo da samo želite svoje svakodnevne obroke učiniti malo zanimljivijima ili pak iskušati neke potpuno nove ideje, povrće za zdravlje i vitalnost bit će vaš savršen prijatelj!