Grupa autora - Povrće za zdravlje i vitalnost

Povrće za zdravlje i vitalnost
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Zdrava prehrana
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531400114
ISBN10 9531400113
Godina 2007
Broj stranica 352
Format 26 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 66,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 55,00 Kn Kupi

Povrće za zdravlje i vitalnost - 250 slasnih recepata kojima ćete svako jelo obogatiti povrćem 

Povrće je najbliže savršenoj hrani: hrskavo je i slasno, raskošnih okusa i prekrasnih boja i uz to je prava blagodat za zdravlje! Uz samo malo znanja i mašte, i vi ga možete učiniti najdražim gostom u svojoj prehrani. Neka vas vodi povrće za zdravlje i vitalnost! 

U ovoj ćete knjizi pronaći: 
- 250 recepata za jela bogata povrćem (od kojih su mnoga s mesom!) 
- ukusna, zabavna i tako jednostavna 

Vodič od a do ž kroz povrće, koji će vam pomoći najbolje kupiti, pohraniti i pripremiti vaše omiljeno povrće. Također će vas upoznati i s mnogim zanimljivim novim vrstama povrća koje se pojavljuju na našim tržnicama i u prodavaonicama. i sve češće spominju u modernim kuharskim priručnicima. Pouzdane informacije o izvanrednim blagodatima povrća za zdravlje, uključujući i to kako može pomoći pri mršavljenju i za sprječavanje bolesti Mnogo korisnih savjeta o povrću: kako ga poslužiti i ukrasiti, kako ga jesti (npr. šparoge ili artičoke), kako ga začiniti - i još mnogo toga! 

Bilo da samo želite svoje svakodnevne obroke učiniti malo zanimljivijima ili pak iskušati neke potpuno nove ideje, povrće za zdravlje i vitalnost bit će vaš savršen prijatelj!