Jadranka Boban Pejić, Zlatko Pejić - Hrana za život : uvod u makrobiotičku prehranu

Hrana za život : uvod u makrobiotičku prehranu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Zdrava prehrana
Izdavač Planetopija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532570670
ISBN10 9532570675
Godina 2007
Broj stranica 173
Format 20,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Hrana za život - Uvod u makrobiotičku prehranu

Priručnik pionira makrobiotike na ovim prostorima približio je i pojednostavio sjajne ideje iz makrobiotičkog pristupa prehrani i življenju. Stoga je knjiga idealan početak za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje promjenom prehrane. 

"Hrana za život" rješava temeljna pitanja o prehrani koja muče suvremenog čovjeka, a čitatelja osvaja svojim jezgrovitim, lako razumljivim te prisnim i duhovitim stilom. Knjiga je nastala kao rezultat dugogodišnjeg obrazovanja autora, njihova iskustva u radu s ljudima, u primjeni makrobiotičkih načela u vlastitom življenju, iskustva i prakse autora u području prirodne prehrane. Nudi filozofski i praktični pristup makrobiotičkim načelima prehrane. Otkriva nedostatke klasične i drugih kuhinja, ističe štetna svojstva određenih namirnica koje svakodnevno koristimo, nudi savjete za poboljšanje kvalitete prehrane, te sadrži bogat jelovnik za tri dnevna obroka u tjedan dana. Nastala je kao razultat dugogodišnjeg obrazovanja, iskustva i prakse autora u području prirodne prehrane. 

Jedna od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj! Izdana u prosincu 1995. ova je knjiga u samo nekoliko sljedećih mjeseci postala jedan od najprodavanijih naslova. Stoga nije ni čudo što je do danas doživjela čak četiri izdanja i još uvijek je među najtraženijim knjigama.