Dr. Oetker - Tajna je u imenu

Tajna je u imenu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Slastice
Izdavač Dr. Oetker
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789539936806
ISBN10 9539936802
Godina 2003
Broj stranica 130
Format 21,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 18,28 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 17,36 Kn Kupi

Recepti za svaku prigodu

,
Zasigurno će vas razveselili što omiljene Dr. Oetker recepte za cijelu obitelj i sve prigode odsad možete naći i u praktičnoj knjizi koja će dopuniti vašu kulinarsku biblioteku. U čemu je tajna Dr. Oetker kolača? U mirisu koji budi nostalgična sjećanja na djetinjstvo i bakine slatkiše, u imenu koje jamči provjerenu kvalitetu.
Uz pomoć iskusnih slastičara iz naše pokusne kuhinje, iza kojih je 100-godišnje iskustvo, pripremili smo vam brze, jednostavne recepte, nešto posebno za proslave, dječje rođendane i posjet prijatelja te slatki pladanj sitnih kolača, maštovitih keksa, voćnih pita i raskošnih torti koje će zasladiti svaki blagdan i okupljanje najmilijih.
Recepti su provjereni i sigurno uspijevaju, a opisani su tako da nema tajni ni za neiskusne ljubitelje kolača. Njima smo namijenili i posebnu tabelu za pomoć u pripremi na kraju knjige, a tu je i mjesto za osobne bilješke svake domaćice.

I još jedna napomena: prije pripreme kolača, a još bolje prije nabavke potrebnih namirnica, proučite cijeli recept kako biste na listu sastojaka za kupovinu stavili sve što vam je potrebno. Temperature i vremena pečenja navedeni su prema duljini pripremanja u našoj pokusnoj kuhinji. Prije nego što zasučete rukave, preporučujemo vam da provjerite uputstva za vašu pećnicu, a nakon isteka navedenog vremena napravite probu je li kolač zaista ispečen i prilagodite vrijeme pečenja.

Nadamo se da ćete uživati u ovoj prvoj kolekciji naših izabranih recepata te da će se medu njima naći i pokoji koji ćete uvrstiti medu svoje favorite i pohraniti u obiteljsku slatku riznicu.

Vaš Dr. Oetker Team Hrvatska
želi vam uspjeh i zadovoljstvo pri pripremanju kolača