| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Piće |
| Izdavač | Katarina Zrinski |
| Prevoditelj | Tomislav Odlešić ... et.al. |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789536188390 |
| ISBN10 | 9536188392 |
| Godina | 1999 |
| Broj stranica | 256 |
| Format | 30 cm |
| Obavijest |
21,58 knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Ovaj pregledan i mjerodavan vodič za kušanje i spravljanje piva, prati povijest spravljanja piva iz fermentirane ječmene kaše, od drevne Sumerije do vodeće svjetske industrije današnjice. Prikazuje kako se procesom varenja sirovine pretvaraju u sve klasične stilove - hmeljaste bittere, blijeda i lagana svijetla piva, tamne lagere, pilsnere i voćna piva. Fascinantni podaci o stotinama pojedinih piva i pivovarama koje ih vare, od starih pivovara Flandrije i Češke, preko Dalekog Istoka i Afrike do mikro pivovara SAD-a i pivovara u Hrvatskoj.Sadrži preko 600 fotografija i ilustracija u boji.