Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice |
Izdavač | Dušević & Kršovnik |
Prevoditelj | - |
Vrsta uveza | Meki |
ISBN13 | 9789532210378 |
ISBN10 | 9532210377 |
Godina | 2003 |
Broj stranica | 118 |
Format | 28 cm |
Prodajna cijena (Odlično stanje) | 1,28 € Kupi |
Recepti iz ove knjige plod su tradicije dobroga okusa i jednostavnosti, koja ima sve više poklonika. Kuhinja zasnovana na morskim plodovima veliča svježinu, primam ljive mirise, ali i visokovrijedne prehrambene sastojke. Otkrit ćete zadovoljstvo pripremanja svijetlog i nježnog mesa koje ima široku paletu okusa, a pojačano odgovarajućim mirodijama može iznenaditi i najiskusnije nepce naoko jednostavnim kombinacijama i
upravo stoga jedinstvenim jelima.
Od zapečenih školjaka do špageta, od brodeta do bakalara, raznovrsnost ponude ovdje je raspoređena u predjela, topla predjela i glavna jela ne da bi se odredili obroci s ribom ili morskim plodovima već radi preglednijeg organiziranja dijela ponude koju su autorice prikupile zahvaljujući vlastitome iskustvu, znatiželji i mašti.