Božica Mirić, Drago Vukušić - Obiteljski objed : zima

Obiteljski objed : zima
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531962407
ISBN10 9531962405
Godina 2003
Broj stranica 266
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Kuharica "Obiteljski objed — zima" temeljena je na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkih Božice Mirić i ugostiteljskih Drage Vukušića vlasnika jednos od najuslednijih zagrebačkih restorana -te, naravno, obiteljskih objeda oboje autora.

Treća iz serije kuharica (Ljeto, Jesen, Zima i Proljeće) donosi zimske jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac. Ovi će recepti obogatiti i vaše blagdanske stolove i na njih donijeti tradicionalna jela neizostavna u tim svečanim prilikama.

Knjiga je posebno prilagođena upotrebi zimnice i mesnih prerađevina spremljenih za zimu. Jela i namirnice udovoljavaju načelima zdrave i pravilne prehrane, a uz svako je jelo naznačena njegova energetska vrijednost i vrijeme priprave. Recepti sadrže namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.