| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice |
| Izdavač | Gospodarski list |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Meki |
| ISBN13 | 9789536824120 |
| ISBN10 | 9536824124 |
| Godina | 2003 |
| Broj stranica | 208 |
| Format | 20 cm |
| Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
U hrvatskim obiteljskim gospodarstvima i domaćinstvima već tradicionalno, dugi niz godina, proizvode se suhomesnati proizvodi i kobasice, kao i druge namirnice životinjskog porijetla. Ovom knjigom želimo Vam predstaviti domaće mesne proizvode svima onima koji bi htjeli proizvoditi domaću slaninu, šunku, kobasice ili druge mesne prerađevine prema domaćoj recepturi, a na više od 200 ilustriranih stranica u boji naći ćete sve o postupku, priboru i pripremi svih vrsta kulinarskih specijaliteta od mesa, mesnih kobasica, kobasica od iznutrica, hladetine, paštete, pršuta i još mnogo raznih recepata od mesa.