Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice |
Izdavač | Dušević & Kršovnik |
Prevoditelj | Dolores Jovanović |
Vrsta uveza | Meki |
ISBN13 | 9789532210804 |
ISBN10 | 9532210806 |
Godina | 2004 |
Broj stranica | 120 |
Format | 28 cm |
Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
U svijetu postoje čitave enciklopedije posvećene pripremanju tjestenine pa je naš najveći izazov bio "ugurati" sve to znanje, a da pritom ne oduzmemo ništa od širine tematike. Rješenje smo pronašli u knjizi osmišljenoj tako da se može upotrijebiti na dva načina: prvo, kao običan popis recepata za pripremu tjestenine i, drugo, "interaktivno" tako što smo naveli recepte za osnovne umake, natuknice s kojom vrstom tjestenine ih poslužiti i upute za pripremu tjestenine kod kuće.
Kombinirajući tjesteninu i umake, moći ćete sami pripremati razna jela. Nemojte odustati od pripremanja jela ako nemate pršuta (upotrijebite suhu pancetu), gorgonzolu (danski "plavi" sir s malo vrhnja) ili svježi ružmarin (probajte osušeni). Rezultat će biti drukčiji, no najvažnije je uživati u hrani i tijekom jela i tijekom pripreme. Dobar tek!