| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice |
| Izdavač | Dušević & Kršovnik |
| Prevoditelj | Dolores Jovanović |
| Vrsta uveza | Meki |
| ISBN13 | 9789532210798 |
| ISBN10 | 9532210792 |
| Godina | 2004 |
| Broj stranica | 120 |
| Format | 28 cm |
| Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) | 0,84 € Kupi |
Povrće je bogato raznim vitaminima, mineralima i vlaknima pa bi zajedno s voćem trebalo sačinjavati važan udio u
zdravoj prehrani.
Da bih i početnike u kulinarstvu uvela u tajne pripreme povrća, podijelila sam knjigu u pet poglavlja prema načinima pripreme povrća, a svako poglavlje sadrži uvodni dio o prepoznavanju i
odabiru povrća, njegovoj pripremi i kuhanju te o osnovnim potrepštinama i umacima s kojima se priprema. Većina
recepata završava s jednim ili više prijedloga kako da poslužite jelo. Ti su prijedlozi navedeni samo kao smjernice; sva se jela iz ove knjige mogu poslužiti na bezbroj načina.
Isprobavajte i sve ćete otkriti sami!
Dobar tek!