Ivana Galić Laslavić (ur.) - Enciklopedija mediteranske kuhinje 7: Crveno meso i divljač

Enciklopedija mediteranske kuhinje 7: Crveno meso i divljač
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice
Izdavač Europapress holding
Prevoditelj Grupa prevoditelja
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536748884
ISBN10 9536748886
Godina 2006
Broj stranica 441
Format 26 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 3,70 € (27,88 Kn) Kupi


KRATAK OPIS

S obzirom na njegovu raznolikost i metode pripreme, crveno se meso može susresti na finijim jelovnicima i blagdanskim stolovima, na obiteljskim ručkovima, zabavama, bifeima ili švedskim stolovima na otvorenom. Naučite pripremati najfnija jela od crvenog mesa koja su prikladana za svako godišnje doba.