Ivana Galić Laslavić (ur.) - Enciklopedija mediteranske kuhinje 14: Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje 14: Roštilj
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice
Izdavač Europapress holding
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536748952
ISBN10 9536748959
Godina 2007
Broj stranica 447
Format 26,3 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Jednostavno, ukusno i ne previše zahtjevno – to su, ukratko, razlozi zbog kojih se roštilj mnogima sviđa, a strastveni obožavatelji ne ograničavaju ovaj gastronomski događaj samo na ljeto, nego čim vrijeme dopusti, okupljaju rodbinu i prijatelje oko toplog žara. Jela koja se pripremaju na roštilju smatraju se zdravime i laganima zbog nedostatka dodatnih masnoća. Da bi roštilj bi olakše probavljiv, pomaže, među ostalim, i atmosfera neformalnog druženja na svježem zraku te objadovanje baz vilica i noževa, a ponekad čak i bez tanjura.