| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo - Opće kuharice |
| Izdavač | Europapress holding |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789536748952 |
| ISBN10 | 9536748959 |
| Godina | 2007 |
| Broj stranica | 447 |
| Format | 26,3 cm |
| Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Jednostavno, ukusno i ne previše zahtjevno – to su, ukratko, razlozi zbog kojih se roštilj mnogima sviđa, a strastveni obožavatelji ne ograničavaju ovaj gastronomski događaj samo na ljeto, nego čim vrijeme dopusti, okupljaju rodbinu i prijatelje oko toplog žara. Jela koja se pripremaju na roštilju smatraju se zdravime i laganima zbog nedostatka dodatnih masnoća. Da bi roštilj bi olakše probavljiv, pomaže, među ostalim, i atmosfera neformalnog druženja na svježem zraku te objadovanje baz vilica i noževa, a ponekad čak i bez tanjura.