Ivanka Borovac - VRTLARSKA KUHARICA

VRTLARSKA KUHARICA
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531405409
ISBN10 9531405409
Godina 2009
Broj stranica 208
Format 27 cm
Obavijest 11,28
knjiga nije dostupna Obavijesti me

bilo da imate veći komad zemlje, manji vrt u dvorištu ili tek nekoliko posuda na balkonu – Vrtlarska kuharica upravo je ono što vam nedostaje.  Ako i nemate vrt i ne uzgajate vlasito voće i povrće, ukusne recepte iz ove kuharice možete pripremiti i od kupljenih namirnica. Naime, iznimna nova knjiga Mozaika knjiga i Reader’s Digesta namijenjena je svim ljubiteljima povrtnih jela i voćnih slastica. 
Ako vam je voće i povrće urodilo do te mjere da se bojite da vam višak ne propadne, ili su vam naprosto 
potrebne nove i maštovite ideje za pripravu jela s voćem i povrćem, ne brinite se – vaš trud neće biti uzaludan. Ova knjiga donosi mnoštvo recepata i prijedloga za više od 30 vrsta voća i povrća. Artičoka, brokula, jagode, mahunarke, rajčica, ribiz, šparoge… Recepti su, radi lakšega snalaženja, razvrstani abecednim redom po vrstama voća i povrća. Za vas smo odabrali one vrste koje se najlakše mogu uzgojiti. 
Juhe, glavna jela, salate, deserti, marmelade, ukiseljeno povrće, čak i vino s pomoću svježih i zdravih namirnica iz vlastita uzgoja. Upotrijebite bogatstvo ideja iz ove kuharice te uz pomoć više od 200 odličnih recepata pripravite ukusna jela i razveselite svoje najmilije.