Ivanka Borovac - VRTLARSKA KUHARICA

VRTLARSKA KUHARICA
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531405409
ISBN10 9531405409
Godina 2009
Broj stranica 208
Format 27 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 133,49 Kn Kupi

bilo da imate veći komad zemlje, manji vrt u dvorištu ili tek nekoliko posuda na balkonu – Vrtlarska kuharica upravo je ono što vam nedostaje.  Ako i nemate vrt i ne uzgajate vlasito voće i povrće, ukusne recepte iz ove kuharice možete pripremiti i od kupljenih namirnica. Naime, iznimna nova knjiga Mozaika knjiga i Reader’s Digesta namijenjena je svim ljubiteljima povrtnih jela i voćnih slastica. 
Ako vam je voće i povrće urodilo do te mjere da se bojite da vam višak ne propadne, ili su vam naprosto 
potrebne nove i maštovite ideje za pripravu jela s voćem i povrćem, ne brinite se – vaš trud neće biti uzaludan. Ova knjiga donosi mnoštvo recepata i prijedloga za više od 30 vrsta voća i povrća. Artičoka, brokula, jagode, mahunarke, rajčica, ribiz, šparoge… Recepti su, radi lakšega snalaženja, razvrstani abecednim redom po vrstama voća i povrća. Za vas smo odabrali one vrste koje se najlakše mogu uzgojiti. 
Juhe, glavna jela, salate, deserti, marmelade, ukiseljeno povrće, čak i vino s pomoću svježih i zdravih namirnica iz vlastita uzgoja. Upotrijebite bogatstvo ideja iz ove kuharice te uz pomoć više od 200 odličnih recepata pripravite ukusna jela i razveselite svoje najmilije.