Ruta Sepetys - Vrt u malom

Vrt u malom
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531411462
ISBN10 9531411468
Godina 2012
Broj stranica 204
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 49,50 Kn Kupi

TAJNE VRTLARENJA U CVJETNIM POSUDAMA

Pretvorite svoj vrtni prostor u oazu zelenila i mira u kojoj ćete uživati tijekom cijele godine!
Vrtlarenje Vam nikad neće biti lakše i jednostavnije ili pak zahtijevati manje vremena i novca. Uz to, nije bitno posjedujete li veliko dvorište ili vrt, omanju terasu ili malen balkon… s knjigom VRT U MALOM te savjetima za čarobne cvjetne posude koje Vam donosi moći ćete si stvoriti raskošno prirodno utočište gdje god to poželite.

Uz originalne ideje i savjete, korisne trikove i senzacionalne fotografije u boji Vaš vrt, dvorište, balkon ili terasa bit će bujni i lijepi tijekom svih godišnjih doba. Ovdje ćete naći informacije o ukrasnim biljkama i uvjetima u kojima najbolje uspijevaju, otkrit ćete kako odabrati pravu posudu za najdraži cvijet, grm ili stablo ili pak načiniti vlastite posude i obojiti stare. A što je najbolje, izgled svog vrtnoga prostora moći ćete mijenjati kad god to poželite jednostavnim premještanjem cvjetnih posuda uživat ćete u posve novom bogatstvu mirisa, boja i oblika.

Stoga budite kreativni i maštoviti s knjigom VRT U MALOM i nakon napornoga radnog dana opustite se u svom kutku cvijeća i zelenila.

Oblikujte svoj minijaturni svijet čija će raskoš trajati cijele godine!

Posude ispunjene cvijećem za prekrasnu i veselu dobrodošlicu!