Academia Barilla - Tjestenina

Tjestenina
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirta Jambrović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531414791
ISBN10 9531414793
Godina 2014
Broj stranica 98
Format 15,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Uživajte u 40 recepata za odabrana talijanska jela s tjesteninom od kojih rastu zazubice, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za jela s tjesteninom, slavna po cijelome svijetu, poput vermicella s umakom od rajčica ili alla Gricia, Rigatona alla Norma ili all’Amatriciana i špageta carbonara ili špageta sa školjkama. Tu su i recepti za ukusne pljukance s pestom ili tagliatella bolonjez.

Uživajte u okusima domaće tjestenine i tradicionalnih talijanskih specijaliteta: sireva – poput skute (ricotte) ili ovčjega sira; sušenoga mesa – poput slanine, šunke ili parmskoga pršuta; povrća – poput radiča iz Trevisa, artičoka, patlidžana ili šparoga; tartufa ili balzamičnoga octa iz Modene.