Academia Barilla - Riba

Riba
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirta Jambrović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531414753
ISBN10 9531414750
Godina 2014
Broj stranica 98
Format 15,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice.

Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza, ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja - usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica. 

Uronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.