Helen Morris - Oslikajte dom šablonama

Oslikajte dom šablonama
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Aleksandra Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531412506
ISBN10 9531412502
Godina 2013
Broj stranica 112
Format 25 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn Kupi

U knjizi Oslikajte dom šablonama Helen Morris demonstrira neke od tih tehnika te pokazuje divne efekte koje je moguće postići. Upotrebljavajući različite boje, kao što su voštane pastele, metalik-folije i čak prehrambene boje, predstavlja zbirku različitih projekata za svaku površinu u vašemu domu.

U tematskim poglavljima "Cvjetovi i listovi", "Simboli", "Ptice i životinje" i "Arhitektonski i dekorativni detalji" pronaći ćete grančice s listovima i padajuće cvjetove, zvijezde koje se mogu rabiti u beskrajno mnogo različitih uzoraka, i slova kojima možete ispisati riječi, zgodne pse i lijepe leptire, ali i karakteristične ukrasne detalje iz različitih povijesnih razdoblja i dijelova svijeta. 

Uz demonstraciju praktične primjene šablona na različitim površinama pomoću različitih medija, Helen otkriva kako se svaku šablonu može uporabiti u različitim konfiguracijama, veličinama i kombinacijama boja te postići dramatično drugačiji efekt. Priloženo je i 15 gotovih šablona izrađenih upravo za ovu svrhu i 5 predložaka s pomoću kojih možemo sami izrezati šablone. 

Svi drugi uzorci šablona prikazanih u ovoj knjizi na raspolaganju