| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt |
| Izdavač | Extrade |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789532400434 |
| ISBN10 | 9532400435 |
| Godina | 2005 |
| Broj stranica | 64 |
| Format | 30 cm |
| Obavijest |
11,13 knjiga nije dostupna Obavijesti me |
HRVATSKA PREDJELA predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih hrvatskih predjela kojima započinje svaki veći gurmanski objed, a mogu se servirati i kao samostalno jelo. Svako od navedenih predjela u gastronomskom smislu izvorno prezentira našu zemlju jer smo ih brižljivo izabrali iz tradicionalne dalmatinske, istarsko-primorske, slavonske te zagrebačko-zagorske kuhinje. Recepti sadrže tekstualni i slikovni opis kako korak-po-korak ukusno pripremiti pojedino predjelo. Ova se jela mogu pripremati u svakoj prigodi, bio to obiteljski ručak ili onaj slavljenički. Prateći naše recepte i fotografije, uvjereni smo, Vaše će gurmansko nepce i kulinarsko umijeće biti bogato nagrađeni. Dobar tek!