Stevo Karapandža - Moji najdraži recepti

Moji najdraži recepti
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Profil multimedija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789537701949
ISBN10 9537701948
Godina 2009
Broj stranica 260
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 51,99 Kn (6,90 €) Kupi

.

"Moji najdraži recepti" je kuharica Steve Karapandže, legendarne gastro zvijezde i kralja TV kuhinje koja otkriva tristotinjak recepata i specijaliteta koji su obilježili njegovu 40-godišnju karijeru.

Nakon više od dva desetljeća došao je trenutak da se stare, pohabane Karapandžine kuharice, koje su odgojile nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mjesto u vašoj kuhinji i da se umijeće uživanja u kuhanju nauči ili nastavi prakticirati uz novu kuharicu starih provjerenih delikatesa.

Njegova legendarna kuharica "Moji najdraži recepti" iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu: tu su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje.

Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.