Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt |
Izdavač | Mozaik knjiga |
Prevoditelj | Mirta Jambrović |
Vrsta uveza | Tvrdi |
ISBN13 | 9789531414746 |
ISBN10 | 9531414742 |
Godina | 2014 |
Broj stranica | 98 |
Format | 15,5 cm |
Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Uživajte u 40 privlačnih glavnih jela od mesa koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, maštovite inačice klasičnih jela, kao i za ukusna nova jela od kojih će vam rasti zazubice.
Dobar tek!
Mnoga njih vrlo su jednostavna i mogu se pripremiti za manje od sata, poput janjećih rebara na roštilju, telećih medaljona alla pizzaiola (teletina u ljutome umaku od rajčica), saltimbocce alla romana ili okruglica od krumpira i teletine. Uživajte u sočnim i zasitnim glavnim mesnim jelima pripremljenima s vrhunskim proizvodima talijanske tradicije, od izvrsnih vina do modenskoga balzamičnog octa, od gljiva i tartufa do sireva i sušenoga i dimljenog mesa.