Academia Barilla - Meso

Meso
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirta Jambrović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531414746
ISBN10 9531414742
Godina 2014
Broj stranica 98
Format 15,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Uživajte u 40 privlačnih glavnih jela od mesa koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, maštovite inačice klasičnih jela, kao i za ukusna nova jela od kojih će vam rasti zazubice.

Dobar tek!

Mnoga njih vrlo su jednostavna i mogu se pripremiti za manje od sata, poput janjećih rebara na roštilju, telećih medaljona alla pizzaiola (teletina u ljutome umaku od rajčica), saltimbocce alla romana ili okruglica od krumpira i teletine. Uživajte u sočnim i zasitnim glavnim mesnim jelima pripremljenima s vrhunskim proizvodima talijanske tradicije, od izvrsnih vina do modenskoga balzamičnog octa, od gljiva i tartufa do sireva i sušenoga i dimljenog mesa.