| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo/dom/vrt | 
| Izdavač | Profil Knjiga D.O.O. | 
| Prevoditelj | Andreas R.Mihaljinec | 
| Vrsta uveza | Meki | 
| ISBN13 | 9789533133126 | 
| ISBN10 | 9533133120 | 
| Godina | 2014 | 
| Broj stranica | 199 | 
| Format | 24 cm | 
| Prodajna cijena (Dobro stanje) | 5,78 € Kupi | 
Bistro apetit - recepti iz najboljeg hrvatskog restorana
Christian Cabalier, Austrijanac, Habsburgovac, koji nas nije pokorio, ali nas je itekako osvojio. Christian i njegov Bistro Apetit vratili su nam vjeru u onu našu staru, najzagrebačkiju hranu, za koju smo i zaboravili da smo je prigrlili iz krajeva iz kojih i sam dolazi. U ovoj kuharici naći ćete recepte za vrhunska jela iz njegovog nagrađivanog restorana.
"Obožavam njegovo precizno i jednostavno kuhanje nakon kojeg nas svaki put, trima namirnicama na tanjuru, očara. Kuhanje u kojem svaka namirnica ima svoju priču, a okusi su nježni, profinjeni i uravnoteženi. Bistro u kojem se jede kao u najboljim bečkim restoranima, ako ne i bolje. U kojem se vidi da je hrana strast, da je kuhanje život, a Bistro Apetit mjesto u kojem je Christian na svome. Dominantan. Drago mi je da još ima istu onu energiju i snagu, koja zrači sa svakog njegovog tanjura. Neka nas slobodno i dalje osvaja jelima koja pričaju priču." Tomislav Gretić, kuhar
Bistro Apetit dobitnik je triju prestižnih nagrada:
- za najbolji restoran u Zagrebu i Hrvatskoj dvije godine zaredom - nagrada "Dobri restorani" 2012. i 2013.
- za najbolji poslovni restoran u Zagrebu - nagrada "Gastrofej" 2012.