Vicki Smallwood - Recepti za strojnu izradu i pečenje kruha : dizano tijesto, slatki i slani kruh, peciva i pogače, pizze

Recepti za strojnu izradu i pečenje kruha : dizano tijesto, slatki i slani kruh, peciva i pogače, pizze
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kuharstvo
Izdavač Veble
Prevoditelj Vesna Valenčić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536458752
ISBN10 9536458756
Godina 2004
Broj stranica 256
Format 21 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Kruh je već tisućama godina dio naše osnovne prehrane, a gotovo svaki narod ima posebnu vrstu kruha prema kojoj je poznat. Francuzi imaju baguette, Amerikanci kukuruzni kruh, Meksikanci tortille, Talijani foccaciu, Nijemci raženi kruh, itd. Premda je kruh već narezan na kriške zauzeo čvrsto mjesto u našoj prehrani, većina ljudi ipak uživa u mirisu i okusu svježe pečenog kruha. Vrijeme potrebno za izradu domaćeg kruha dosad je bilo najveći razlog za odustajanje. Međutim, sada su vam dostupni strojevi za izradu i pečenje kruha. Čak i uz najosnovniji model, imat ćete izbor programa koji će vam omogućiti da napravite gotovu štrucu, ili samo tijesto koje ćete potom dovršiti rukama i peći na standardni način. Recepti za strojnu izradu i pečenje kruha omogućuju vam izradu svježeg kruha i peciva, slasnih kolača i pogača za svaku prigodu. Pecite, sladite se i uživajte!