Stanley Coren - Kako razgovarati sa psima

Kako razgovarati sa psima
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Životinje - Psi
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Katarina Nikolić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533046969
ISBN10 9533046961
Godina 2015
Broj stranica 320
Format 24 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 11,28 € Kupi

Vlasnici pasa vrlo dobro znaju koliko su pametni njihovi ljubimci, a nadaju se da i oni jednako misle o njima. Kako bismo bili sigurni da je doista tako, moramo znati kako možemo razgovarati sa psima, a savladavanje takva umijeća zabavno je putovanje na kojem će nam najbolji vodič biti ova detaljna i pronicljiva knjiga.

Ugledni američki psiholog Stanley Coren autor je brojnih knjiga o navikama, inteligenciji i životu pasa, a u ovoj nam knjizi otkriva tajne šarolikog psećeg jezika. Zahvaljujući opsežnim istraživanjima ponašanja životinja, evolucije i biologije te svom dugogodišnjem iskustvu u radu sa psima, dr. Coren je dokazao da prosječan pas razumije jezik na razini dvogodišnjeg djeteta. 

Kako razgovarati sa psima knjiga je namijenjena svim vlasnicima pasa koji komunikaciju sa svojim ljubimcima žele podići na višu razinu od one koja se svodi na puko zapovijedanje i slušanje zapovijedi. Osim opsežnog (i šarmantnog) opisa zvukova, riječi, radnji i gesti koji će nam pomoći da razgovaramo sa svojim psima, autor jasno i jednostavno dešifrira signale koje nam šalju naši ljubimci.

“Vjerojatno najvažnija knjiga koju ćete ikada kupiti.” 
Ranny Green, 
kolumnist The Seattle Timesa

“Najbolji putokaz za sve ono o čemu razmišljaju psi – najsličnije čarobnom prstenu kralja Salomona.”
Audrey C. Foote,
aktivistica za prava životinja,
prevoditeljica i književna kritičarka