Gerrett Baldwin - Justin Bieber : album

Justin Bieber : album
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Glazba
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Nataša Đurđević
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533162720
ISBN10 9533162724
Godina 2010
Broj stranica 63
Format 23,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Justin je iz slatkog dečka iz razreda prerastao u teen senzaciju u samo tri kratke godine.

U dobi od 16 godina iza sebe ima dva hit-albuma, održava koncerte za najraznovrsniju publiku, a lista pjevača s kojima je surađivao svakim danom sve je dulja – Beyoncé, Usher, Celine Dion, Snoop Dog i Barbra Streisand samo su neki od njih. 

Zbog Justina je čak smišljena i nova riječ u urbanom rječniku – Bieberastično, zar ne? 

Justin Bieber album prati meteorski uspjeh prve svjetske internet superzvijezde, od prvih snimaka iz kućne radinosti objavljenih na YouTubeu, do nastupa koji su prizvali pažnju R&B legendi poput Ushera i Justina Timberlakea, koji su mu omogućili status megazvijezde i pop ikone novih generacija. 

Najpotpunija biografija do sada, bogata fotografijama, vodi vas u dubinu Justinova svijeta, donoseći najintimnije detalje prijateljstva s Usherom, objašnjavajući kako važnu ulogu za njega imaju fanovi, koji su mu planovi za budućnost, te kako se ovaj mladi umjetnik trudi ostati prirodan i vjeran sebi u svijetu blještavih svjetala, kamera – te naravno – obožavateljica. 

Želite li biti Justinova najdraža djevojka i najodaniji fan, ovo je priručnik bez kojeg ne možete, osnovno štivo za sve zahvaćene Bieber-groznicom!