Scott Kelby - Digitalna fotografija - nove tajne profesionalnih fotografa

Digitalna fotografija - nove tajne profesionalnih fotografa
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Fotografija
Izdavač Miš
Prevoditelj Tomislav Mance
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536961030
ISBN10 9536961032
Godina 2010
Broj stranica 222
Format 23 cm
Obavijest 7,84
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Scott Kelby, autor revolucionarnog i višestruko nagrađivanog bestselera Knjiga o digitalnoj fotografiji. 

Napisao je posve novu knjigu koja nastavlja tamo gdje je prethodna stala. I ova knjiga nudi karakteristične praktične savjete bez preopširnih objašnjenja i stručnih izraza, koje možete odmah primijeniti u praksi i zbog kojih je prethodna knjiga postala najprodavanija knjiga o digitalnoj fotografiji na svijetu. 

Na svakoj je stranici obrađen određeni koncept koji će vam pomoći da dobijete bolje snimke. Kad god okrenete stranicu, upoznat ćete neku novu postavku kojom se koriste profesionalci, alat ili trik koji vaš fotografski uradak može pretvoriti u umjetničko djelo. Ako ste siti snimanja prosječnih fotografija i ne želite više listati fotografske časopise misleći "Zašto moje fotografije ne izgledaju tako?", ovo je knjiga za vas. 

U ovoj knjizi nema mnogo teorije, zbunjujućih pojmova i složenih koncepata. U njoj ćete saznati koji gumb trebate pritisnuti, koju postavku koristiti i kada je koristiti. S gotovo 200 najstrože čuvanih fotografskih "tajni zanata", uz ovu ćete knjigu dobivati drastično bolje, oštrije, živopisnije i profesionalnije fotografije nego ikada.