P. Scott Hollander - Tarot za početnike : jednostavni vodič za razumijevanje i tumačenje tarota

Tarot za početnike : jednostavni vodič za razumijevanje i tumačenje tarota
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ezoterija
Izdavač Nova Arka
Prevoditelj Jasenka Morović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536123544
ISBN10 9536123541
Godina 2001
Broj stranica 360
Format 20 cm
Obavijest 7,97
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Vaš špil Tarot karata može vam odgovoriti ne samo na jednostavna pitanja koja mnogi od vas postavljaju gatari, nego i na dublja pitanja koja bitno usmjeravaju vaš život. Ako počnete intenzivno proučavati Tarot sa svrhom osobnog duhovnog razvoja, razvit ćete na kraju vaša osobna tumačenja slikovnih prikaza koji su na kartama. 

Međutim, negdje trebate početi. Trebate znati osnovna značenja karata prije no što će vam Tarot moći stvarno "govoriti" na vašem vlastitom jeziku. Upravo tako vam TAROT ZA POČETNIKE može pomoći - jasno opisujući i tumačeći simboliku svake od 22 karte Glavnih arkana i 56 karata Malih arkana, te vam pokazujući kako posložiti karte i objasniti ih u njihovim međuodnosima. 

Konačni sudac o istinskom značenju Tarota ste vi sami. Tarot je ključ, a kad postoji ključ, postoje i vrata. Negdje s druge strane ovih posebnih vrata vi ćete naći odgovore na sva vaša pitanja, bilo da su jednostavna ili složena, svjetovna ili religiozna, duhovna ili zemaljska. Neka vam P. Scott Hollander, koja je učenica, učiteljica i čitateljica Tarota već više od 20 godina, pokaže koja vrata Tarot može otvoriti za vas.