Coyote Cardo - Ezoterijska fizika - prema učenju Oberta Airaudija (Falca)

Ezoterijska fizika - prema učenju Oberta Airaudija (Falca)
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ezoterija
Izdavač Damanhur centar Talej
Prevoditelj Maja Šimleša
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789539989857
ISBN10 953998985X
Godina 2011
Broj stranica 168
Format 20,5 cm
Obavijest 7,97
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ezoterijska fizika je područje istraživanja koje se stalno razvija. Njezin cilj je, osim širenja samih spoznaja, kreiranje stilova života u skladu sa zakonima koji upravljaju univerzalnom ravnotežom.

Izučavanje tog područja omogućava istraživanje misterija svemira i ljudskih bića s ciljem usklađivanja znanstvenog i duhovnog pogleda na svijet. Proučavanje tih tema prošituje percepciju samoga sebe i života. Prema damanhurskoj filozofiji, fizički zakoni isprepliču se sa zakonima jedne druge paralelne znanosti, koja objašnjava nastanak materije i života sa stajališta duhovnih energija koje prožimaju svemir.

Ezoterijska fizika nastaje upravo zahvaljujući istraživanjima i iskustvima s tog područja. Prema učenju ove discipline, svemir nastaje u trenutku susreta "drevnih" zakona, a nastanjuju ga inteligencije različite prirode; vrijeme je dimenzija koju ljudksa bića samo djelomično poimaju a ljudsko je biće puno kompleksnije od onoga što se obično misli ...

Ova knjiga predstavlja 13 godina rada koje je autor posvetio proučavanju i podučavanju učenja utemeljitelja ove discipline, Falca.