Marcia Powers - Zmajoubojica teškoga srca

Zmajoubojica teškoga srca
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj Aleksandra Mihaljević Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536516889
ISBN10 9536516888
Godina 2007
Broj stranica 188
Format 21 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 50,00 Kn Kupi

Knjiga «Zmajoubojica teškoga srca» mogla bi biti jedna od najvažnijih ste pročitali - i jedna od najzabavnijih, najvedrijih i najupečatljivijih. Donosi vam Molitvu spokojstva koja je već godinama širom svijeta luč vodilja mnogim ljudima, a njezine nove i iskusne pobornike poučava kako da je što djelotvornije primijene u svojim životima. Počastite se ovom zabavnom, poticajnom knjigom i otkrijte kako možete pronaći sreću i spokojstvo... bez obzira na to što vam život dodijeli.

Katkad se dogodi ono što ne želimo. Katkad se ne dogodi ono što želimo da se dogodi. U životu nailazimo na probleme, velike i male. Možemo poželjeti da nam je prošlost bila drugačija ili da sami budemo drugačiji. Probijamo se kroz razočaranja i ogorčenost, gubitke i druga bolna iskustva.

Koliko god se trudili biti jaki, održavati pozitivan stav i ne pokleknuti, katkad ne uspijevamo u tome. Uzrujamo se. Brinemo se. Osjećamo stres. Tonemo u potištenost. Razljutimo se. Dajemo sve od sebe i čekamo da situacija postane bolja kako bismo se osjećali bolje. U međuvremenu naša srca mogu postati teška... možda i vrlo teška.

To se dogodilo Dukeu Zmajoubojici. Štoviše, njegovo je srce toliko otežalo zbog svega što je bilo pogrešno, svega što nije bilo onako kako je trebalo biti, svega što je bilo nepošteno da ga je očajnički poželio rasteretiti, te je krenuo Stazom spokojstva ne bi li doznao kako da to učini. 

Krenite s Dukeom u pustolovinu koja može promijeniti život. Njegovi će vodiči biti vaši vodiči. Njegovi će odgovori biti vaši odgovori. Njegovo će oruđe biti vaše oruđe. Njegov će uspjeh biti vaš uspjeh. A kad Duke krene kući, i vi ćete, poput njega, znati kako se u hodu valja suočiti s neizbježnim životnim preprekama i nevoljama - te pronaći sreću i spokojstvo u svakom trenutku... čak i kad jako, JAKO želite da je ponešto u vašem životu drugačije.