Bruno Šimleša - U rukavicama mi je ionako prevruće

U rukavicama mi je ionako prevruće
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533035369
ISBN10 9533035366
Godina 2012
Broj stranica 284
Format 21,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 59,40 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 49,50 Kn Kupi


Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i  Ljubavologija, u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.
 
U knjizi U rukavicama mi je ionako prevruće prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima i koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijega društva.
 
Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.