Heather Arnel Paulsen - Emocionalna čistoća : stvar srca

Emocionalna čistoća : stvar srca
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost
Izdavač Obrt za izdavačku djelatnost Biblioteka Maleni
Prevoditelj Marija Jelić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789535522706
ISBN10 9535522701
Godina 2009
Broj stranica 168
Format 22 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Jeste li ikada dali svoje srce nekome tko vam nije uzvratio ljubav?
Smatrate li da uvijek iznova bivate povrijeđeni i slomljena srca?
Ako ste emocionalno vezani za nekoga, lako je prijeći granicu i postati emocionalno intiman. Zatim, ako odnos ne uspije, ostajete s ožiljkom na srcu.
Crkva uči važnosti tjelesne čistoće, dok se emocionalna čistoća gotovo ni ne spominje. Kršćani samci se lako emocionalno otvaraju i tako svoja srca čine dostupnima, što može voditi do intenzivnih, emocionalno intimnih, muško-ženskih «prijateljstava» bez obveze da taj odnos vodi braku. Neki su možda imali nekoliko takvih «prijateljstava» te se i dalje smatraju čistima, dok su u stvarnosti razdijelili komadiće svojih srca koji su trebali biti sačuvani za budućeg bračnog druga. Emocionalna čistoća će vam pokazati kako definirati i postaviti granice u vašim odnosima kako bi se izbjeglo ponavljanje pogrešaka. Naučite kako sačuvati svoje srce i zadržati ga emocionalno čistim.
Korištenjem izmišljenih i stvarnih životnih primjera, zajedno sa zdravim biblijskim savjetom, autorica Heather Arnel Paulsen ističe stupice nedefiniranih odnosa i nudi smjernice za emocionalno čist život.