James Redfield - Celestinsko proročanstvo - iskustveni vodič

Celestinsko proročanstvo - iskustveni vodič
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Damir Biličić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536166565
ISBN10 9536166569
Godina 1998
Broj stranica 263
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Milijunima čitatelja širom svijeta Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda na neki je način promijenilo kut gledanja na vlastiti život, na ljudsku povijest i na svijet oko sebe. Neki su kroz novu spoznaju znakovitih podudarnosti pronašli više smisla u naoko kaotičnim zbivanjima, drugi su opet kroz razumijevanje borbe za vlast nad emocionalnom energijom riješili zategnute međuljudske odnose na poslu ili u obitelji.
Osam hrvatskih izdanja Celestinskog proročanstva učinila su od ovog svjetskog bestsellera i najuspješniju knjigu devedesetih u Hrvatskoj, a sada je u vašim rukama i Iskustveni vodič koji će vam pomoći da produbite i proširite spoznaje sadržane u svakom od devet Uvida Proročanstva. Pobližim objašnjenjima, razrađenim vježbama i mnoštvom citata iz stručne literature, James Redfield i Carol Adrienne omogućuju vam jasnije poimanje i praktičnu primjenu celestinskih poruka, kako biste ljudima koje volite i svijetu do kojeg vam je stalo mogli dati i dio svoje snage.
U hrvatskom prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Tihomira Bregara neka Iskustveni vodič, kao i Celestinsko proročansvo i njegovi nastavci Deseti uvid i tajna Shambhale, bude poticaj i inspiracija za bolji život i sretniji svijet.