Vianna Stibal - Theta iscjeljivanje : idi gore i traži Boga, idi gore i radi s Bogom

Theta iscjeljivanje : idi gore i traži Boga, idi gore i radi s Bogom
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač Goran Karna
Prevoditelj G. i I.Karna
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789535527923
ISBN10 9535527924
Godina 2009
Broj stranica 265
Format 28 cm
Obavijest 48,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

 ovoj knjizi autorica Vianna Stibal otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog iscjeljivanja ikad izloženu u pisanom tekstu: Theta iscjeljivanje.Theta iscjeljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno iscjeljenje kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju. 

Ova knjiga je spoj prošlih djela "Idi gore i traži Boga", "Idi gore i radi s Bogom", "Priručnika za Napredni DNK2" tečaj kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri djela napisana. 

Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i iscjeljivanja, rada na vjerovanjima i osjećajima, DNK aktivacije, zamjene gene i još mnogo toga potkrijepljeno primjerima iz stvarne prakse. Pojašnjeni su sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumijevanje kako i zašto svijet djeluje na tjelesnim i duhovnim razinama, te kako se to odnosi na čovjeka. 

Jedan dio knjige posvećen je razvoju Djece novog doba te s kakvom se vrstom izazova i problema ta djeca susreću u mladoj dobi. Knjiga donosi i svjedočanstva onih kojima je Theta iscjeljivanje uistinu promijenilo život. 

Postupci Theta iscjeljivanja nisu ograničeni ni za jednu dob, spol, rasu, boju kože, vjeru ili religiju. Svatko tko ima čistu vjeru u Boga ili u Stvaralačku energiju može koristiti ovu tehniku.