Adrian P. Kezele - Život - smrt - život

Život - smrt - život
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536165582
ISBN10 9536165589
Godina 2003
Broj stranica 312
Format 24 cm
Obavijest 48,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

ŽIVOT - smrt - ŽIVOT - otkrivanje pravog značenja umiranja i smrti

Umiranje i smrt u našem su društvu gotovo tabu teme. S njima povezujemo osjećaje straha, bola, patnje i gubitka. Ipak, što zapravo znamo o smrti? Što znamo o jedinom iskustvu koje ćemo svi zasigurno doživjeti?

Već sam naslov knjige - riječ 'smrt' između riječi 'život' - govori da smrt ne bismo smjeli odvajati od života. Kad proučite njezin sadržaj, znat ćete da ste otkrili novu dimenziju svoje stvarnosti. Nakon toga na pomisao o smrti iz vašega će života nestati strah i nelagoda. Štoviše, u vaše će se srce useliti čuđenje, mir, pa čak i radost očekivanja.

Znanje o tome što se događa kad umremo do sada je bilo dobro skriveno. Možda ste o njemu nešto načuli čitajući knjige o iskustvima tik do smrti ili knjige religioznoga sadržaja. Ovo je sasvim drugačija knjiga. Pred vama je praktični priručnik koji detaljno objašnjava puteve kojima idemo nakon smrti. Također, on nas upozorava na raskrižja i odluke koje moramo donijeti te njihove posljedice. Osim teoretskih objašnjenja i opisa iskustava nakon smrti tijela knjiga je popraćena s čak trideset sedam praktičnih vježbi koje nam omogućuju pripremu za uspješan prijelaz i kretanje kroz područje smrti.