Louise L. Hay - Živite sretno sada i ovdje!

Živite sretno sada i ovdje!
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Jasna Grubješić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533045320
ISBN10 9533045329
Godina 2013
Broj stranica 132
Format 20 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 5,63 € Kupi

»Kad izgovarate afirmacije, to je kao da polažete sjeme u zemlju. Ono najprije nabubri, potom iznikne klica, a onda se ona probije iz zemlje. Da bi sjeme postalo biljkom, potrebno je vrijeme. Tako je i s afirmacijama – od prve pozitivne tvrdnje do konačne demonstracije njezine snage potrebno je da prođe neko vrijeme. Budite strpljivi.«

 
Louise L. Hay jedna je od najutjecajnijih osoba na svjetskoj duhovnoj sceni i jedna od najpoznatijih autorica knjiga o samopomoći. Njezine su knjige prevedene na 26 jezika i dostupne su u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja!
 
U ovoj se knjizi vraća onome što ju je proslavilo – afirmacijama. Koristeći se afirmacijama za zdrave ljubavne odnose, rješavanje ovisnosti, zdravlje, kao i uspjeh u poslu, objašnjava kako s pomoću jednostavnih izjava možemo programirati svoj um i poboljšati stanje svog života.