Rhonda Byrne - Heroj

Heroj
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533046686
ISBN10 9533046686
Godina 2016
Broj stranica 240
Format 18 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 75,00 Kn Kupi

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji.
 
Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju.
Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet.
Nekoć je živio heroj. 
 
O autorici 
Rhonda Byrne (1951., Melbourne)  australska je tv-scenaristica i producentica. Najpoznatija je po svom megapopularnom svjetskom bestseleru Tajna (i istoimenom filmu koji mu je prethodio), prodanome u više od 25 milijuna primjeraka i prevedenom na 50 jezika te njezinu nastavku Moć(2010.), knjizi prevedenoj na 43 jezika i prodanoj također u milijunskoj nakladi. Tajna je bila više od 190 tjedana na ljestvici bestselera The New York Timesa. Autorica je i knjige Magija (2012.), koja je također bila The New York Timesov bestseler.
Godine 2007. časopis Time proglasio je Rhondu Byrne jednom od 100 najutjecajnijih osoba u svijetu. Planetarni uspjeh postigla je nakon nastupa u poznatom Oprahinom showu. Rhondina je filozofija da ako vjerujemo u svoje želje i snove onda ćemo ih i ostvariti.
Rhonda Byrne trenutačno živi u kalifornijskom gradu Montecitu.