Sri Srimad A. C. B. S. Prabhupada - Bhagavad-gita kakva jest

Bhagavad-gita kakva jest
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač Harša
Prevoditelj Ankica Franjić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536195084
ISBN10 9536195089
Godina 1995
Broj stranica 898
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Bhagavad-gita kakva jest : s izvornim sanskritskim stihovoma, latinskom transliteracijom, hrvatskim sinonimima, prijevodom i tumačenjima 

Bhagavad-gita je poznata u cijelom svijetu kao dragulj indijske duhovne mudrosti. Njezinih sedam stotina stihova, koji predstavljaju razgovor između Svevišnje Božanske Osobe Sri Krsne i Njegova bliskog prijatelja Arjune, pružaju jasan uvid u nauk o samospoznaji. Doista, nijedno se djelo ne može usporediti s Bhagavad-gitom po razotkrivenom znanju o prirodi čovjeka, svijeta koji ga okružuje i njegova odnosa s Bogom. 
Pisac ovog izdanja, Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, najistaknutiji učitelj i poznavatelj vedskih spisa u svijetu, predstavlja neprekinuto naslijeđe samospoznatih duhovnih učitelja, koje potječe od samoga Gospodina Krsne. Tako ovo izdanje Gite, za razliku od drugih, prenosi duboku poruku Gospodina Krsne takvu kakva jest. Ovo novo izdanje sa šesnaest slika u boji, sigurno će svojim starodrevnim naučavanjem nadahnuti i prosvijetliti svakog čitatelja.