Adrian P. Kezele - Čarobnica

Čarobnica
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Ezoterija
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536516506
ISBN10 9536516500
Godina 2002
Broj stranica 240
Format 21,5 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 60,00 Kn Kupi

Pred vama je uzbudljiva priča o Maitreyi, mladom duhovniku koji susreće tajanstvenu ženu poznatu pod imenom Čarobnica. U igri zavođenja i čarolije, njegov se način života nalazi na kušnji. U neobičnim okolnostima koje ne može nadzirati, Maitreya upoznaje vrijednost užitka, stvaranja i seksualnosti. Primoran je promijeniti svoje stavove i prihvatiti znanje koje bi donedavna bez razmišljanja odbacio.

Radnja Čarobnice odvija se u vrijeme prije više od četiri tisuće godina, ali je njena poruka aktualna i danas. Zasnovana je na legendi o Šukri, planetu Veneri kako je tumači djotis, indijska astrologija.
A.P. Kezele ovom knjigom nastavlja niz radova (Maitreya, 1997., objavljeno i drugo izdanje; Veličanstveni Saturn, 1998., objavljeno 11 izdanja) putem kojih u obliku uzbudljivih priča približava suvremenom čitatelju znanje i praksu usklađivanja s prirodnim ritmovima pomoću drevne mudrosti djotisa.

Nudim ti put do prosvjetljenja popločan igrom i zabavom. Da bi njime koračao, moraš upoznati užitak, ali ga moraš naučiti smjestiti na pravo mjesto. On ne smije gospodariti tobom, već ti njime.

Moj blagoslov znači da ćeš uživati u materijalnom obilju i da ćeš sve čega se prihvatiš mnogostruko oplemeniti; da će tvoje oči uvijek vidjeti samo lijepe stvari, a uši čuti samo dobro; da će tvoje ruke stvarati i širiti sklad i što je najvažnije, da ćeš spoznati najdublju tajnu ljubavi i sreće.
A.P. Kezele - Carobnica