Kwok Man-ho - Majmun

Majmun
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Duhovnost - Astrologija
Izdavač Znak
Prevoditelj Nenad Čolović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531892254
ISBN10 9531892253
Godina 1996
Broj stranica 45
Format 17 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 0,96 € Kupi

Neovisan, lukav i druželjubiv, Majmun se lako prilagođava i snalazi u novim okolnostima. Oštroumno je, zaneseno i zavodljivo biće, i jednom kada susretne sebi ravnu osobu, postaje odan partner, pun ljubavi
Tradicionalan kineski sustav analize karaktera i predviđanja sudbine skupljen je u dvanaest novih, vrijednih knjiga. Svaka od njih obrađuje određeni znak.
Svaka knjiga sadrži vrijedne savjete vezane za karakter, brak, poslovne izglede, slobodno vrijeme...
Jednostavne za upotrebu, tablice vam omogućavaju predviđanje vlastite sudbine otkrivanjem kineske godine, mjeseca i sasa vašeg rođenja.
Potpuna analiza i opis pet različitih tipova ličnosti svakog znaka.
Kwok Man-Ho je rođen u južnoj Kini. Tijekom punih 20 godina izučavao je razne vještine kineske ezoterike. Među njima Feng Shui (gatanje iz zemlje), proricanje sudbine i egzorcizam. Postaje majstor taoizma 1980. godine. cijenjeni je kineski astrolog i jedan od pet ljudi na svijetu koji znaju izračunati kineski kalendar.
Kwok Man-Ho je autor brojnih knjiga o kineskom proricanju i religiji. Među njima su: Drevni kineski godišnjak, Proricanje sudbine I Chingom, Autentični kineski horoskop i Osam božanstva taoizma.