Mirjana Mikulec - Privremeni dom

Privremeni dom
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Arhitektura/dizajn - Opremanje interijera
Izdavač Domus Nobilis D.O.O.
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789538120022
ISBN10 9538120027
Godina 2019
Broj stranica 94
Format 21 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 3,99 € Kupi

Najam stanova i kuća nikad nije bio popularniji, a konkurencija nikad oštrija.

Neovisno o tome je li riječ o stanu za dugoročni najam, luksuznoj vili na osami ili apartmanu na moru, i bez obzira na to jeste li stanodavac ili pak tražite svoj privremeni dom, Mirjana Mikulec na jednom mjestu donosi niz ideja, savjeta i prijedloga koji će vam olakšati uređenje interijera i pomoći da postojeći prostor učinite atraktivnijim, a time i konkurentnijim i ugodnijim za boravak.

Imajući na umu činjenicu da budžeti i mogućnosti uređenja nisu isti, kao ni neki zahtjevi pri opremanju vlastita stana ili onog koji kanimo iznajmiti, poznata dizajnerica interijera posvetila se svakom pojedinom slučaju i donosi ideje za svaki budžet.
Dvanaesta knjiga Mirjane Mikulec koja je pred vama praktični je vodič koji će uvelike pomoći svima koji žele izvući maksimum od unajmljenog stana ili pak stana koji planiraju iznajmiti. Jednako će se korisnom pokazati i onima koji svoju nekretninu žele učiniti drukčijom i istaknuti u moru ostalih.

Čitatelje će razveseliti i kuponi u sklopu knjige za popust za rasvjetu, dizajnerske komade namještaja, namještaj po mjeri i drugo.