Peter Georgiev Naydenov - Zelene zrake svjetlosti

Zelene zrake svjetlosti
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Alternativna područja
Izdavač Poliklinka
Prevoditelj Anastazija i Branislav Pop Gligorov
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789539815705
ISBN10 9539815703
Godina 1999
Broj stranica 147
Format 21 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 1,58 € Kupi

Sa korica knjige:


 "Svim prijateljima algi u prelijepoj Hrvatskoj svim srcem želim snagu, zdravlje, dugovječnost, sreću, ljubav i bogatstvo." 
                                                                                                                                                                              dr. Peter Naydenov

"Divlje mikroalge AFA iz američkog jezera Klamath dokazano poboljšavaju funkcioniranje cijelog organizma. Probajte ih i uvjerite se da su one dragocjeni dar prirode, od životne važnosti za sve one koji žele ojačati svoje zdravlje i povećati energiju. Pročišćuju organizam i osiguravaju esencijalne hranjive tvari kojih nema u ostaloj hrani. Podižu imunitet, jačaju krv, regeneriraju stanice, stimuliraju rad mozga, jačaju psihu, usporavaju starenje, reguliraju izmjenu tvari (metabolizam) …"


Autorov predgovor hrvatskom izdanju

S velikim zadovoljstvom predstavljam ovo izdanje. Nadam se da će ono biti korisno i razumljivo. Odmah želim podcrtati da su mikroalge čista, punovrijedna hrana, savršeno bezopasna, sa začuđujućom životnom snagom koju mogu koristiti svi, bez izuzetka, sasvim slobodno i bez medicinske konzultacije.
Budući sam liječnik, želio bih pobuditi interes o mikroalgama i u medicinskom okružju. Dijelim uvjerenje, da i mi, medicinski djelatnici, imamo potrebu za mikroalgama - kako za sebe, jer je naš posao naporan i iscrpljujući, tako i za pacijente koji bi putem mikroalgi stekli više energije i lakše savladali bolest.