Adrian P. Kezele - Veličanstveni Saturn

Veličanstveni Saturn
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Alternativna područja
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536516155
ISBN10 9536516152
Godina 1998
Broj stranica 144
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 50,00 Kn Kupi

Vođen igrom sudbine i intervencijom Ganeša, božanskog bića s glavom slona, kralj Vikarama prihvaća se nemogućeg pothvata da prosudi koja je od uzvišenih planeta najmoćnija i najvažnija. Na sudbonosnom "suđenju", Vikarama neoprezno izgovara riječi optužbe protiv Sanija - predstavnika planete Saturna. 
U viziji koja slijedi Vikarami se prikazuje sam božanski Sani i obećava mu poduku kakvu nikad neće zaboraviti. Očajni Vikarama isprva pokusava izbjeći karmi, ali bezuspješno. Slijedi sedam i pol godina tuge (sade sati) tijekom kojih Vikarama gubi kraljevstvo, bogatstvo, čast i ugled, a zatim i ruke i noge. Iako potpuno uništen, Vikarama pokazuje značajke mudraca zbog kojih ga na kraju ponovo posjećuje Sani i pruža mu još jednu priliku. 
Sani Mahatmja (prica o veličanstvenom Saturnu) otvorit će za vas vrata novog razumijevanja karme i njenih posljedica; uzroka patnje i puta prema istinskoj životnoj mudrosti. Sani Mahatmja više je od priče: to je mit sa snagom duhovne terapije. 
Čitanjem, razmišljanjem o njoj i njenim širenjem sudjelujete u posebnoj jagji - duhovnoj "žrtvi" - čiji je cilj razumijevanje zakona karme i preusmjeravanje njenih posljedica.