Sylvia Browne - Život na onoj strani

Život na onoj strani
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Alternativna područja
Izdavač Planetopija
Prevoditelj Sena Kulenović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532570250
ISBN10 953257025X
Godina 2007
Broj stranica 230
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sylvia Browne je poznata svjetska vidovnjakinja koja nas u knjizi "Život na onoj strani" na jednostavan i pristupačan način upoznaje sa svijetom nakon života - sa životom na "Onoj strani". Po prvi puta susrećemo se sa detaljnim opisom tog predivnog mjesta gdje nas strpljivo čekaju svi naši dragi koji su nas već napustili. Ovo je važna i jedinstvena knjiga za sve koji žele saznati kako nam anđeli i duhovno vodstvo svakodnevno govore, te što se zaista događa nakon smrti.

Sylvia Browne uvodi nas u svijet onostranog kroz opise mjesta, poslova, krajolika, zgrada, stanovnika i vodstva "One strane". Opisuje životnu svrhu, koju sami biramo prije svog rođenja, upoznaje nas s duhovima, bićima i ostalim stanovnicima, njihovim obavezama i dužnostima, te svime što nas čeka jednom kada se nađemo kod "Kuće". 

Pri tom se isključivo vodi svojim iskustvima kao i iskustvima klijenata koje je sama provela kroz regresiju, spiritualne seanse, hipnozu, te nam opisuje pojedinosti astralnih putovanja na "Onu Stranu" koje su joj prepričali neki od najvjerodostojnijih i najdražih ljudi u njezinom životu.

Do sad su na hrvatski prevedene knjige: " Knjiga snova : Novo tumačenje svijeta snova", "Ona strana i povratak : Iskustva o ovostranom i onostranom životu jedne vidovnjakinje", "Tajne i misteriji svijeta" i "Knjiga anđela".