P. Benjamin, D. Shramek, H. Sevilla, J. Elder... - StarCraft: Fronta (sv.2)

StarCraft: Fronta (sv.2)
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Strip
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ilija Barišić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532206760
ISBN10 9532206760
Godina 2009
Broj stranica 166
Format 19 cm
Obavijest 21,68
knjiga nije dostupna Obavijesti me

StarCraft - fronta: 2. svezak
 

TEŠKI OKLOP - dio 2.
Adrenalinom nabijen vatreni sukob između mentora i štićenika eskalira do žestokog vrhunca. Hoće li mladi pilot nadmudriti čovjeka koji ga je podučio svemu ili će profesor ostati neosporni majstor teškog oklopa – i presuditi koloniji?
SLUZ
Plaše je se svi, a nitko je ne razumije, zergovska sluz konačno dolazi pod nož u laboratorijima protoskih znanstvenika. Ali umjesto da rasvijetle prirodu bizarne bio-materije, znanstvenici se gube u psihološki uznemirujućoj, mračnoj borbi protiv potpuno nepoznatog neprijatelja.
DOBAR MATERIJAL ZA VIJESTI
Dominionu naklonjenu novinarku dopadne rijetka ekskluziva: uključena je u misiju s teranskim marincima. Svaki dobar izvjestitelj ispriča obje strane priče, ali kad se izravno suoči s grozotama, hoće li istinu moći podnijeti, a kamoli o njoj izvještavati?
PRIČA O DUHU
Darežljivost i mračne tajne stjenovitog planeta opustošenog ratom bile su pouzdano skrivene… Sve dok osoblje Udruženja Kel-Morian nije načulo glasine o tome i ponadalo se da će se obogatiti. Ima samo jedan problem – čini se da je planet uklet užasima iz prošlosti.