P. Benjamin, D. Shramek, H. Sevilla, J. Elder... - StarCraft - Fronta

StarCraft - Fronta
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Strip - Manga
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ilija Barišić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533160580
ISBN10 9533160586
Godina 2009
Broj stranica 188
Format 19 cm
Obavijest 21,68
knjiga nije dostupna Obavijesti me

StarCraft - Fronta: svezak treći

 

RATOM OTRGNUTI
Godinama je senator Corbin Phash koristio moć i utjecaj da od Dominiona sakrije svoga sina Colina koji ima psioničke sposobnosti, no njihova je tajna konačno razotkrivena. Sad u bijegu, odvojen od svojega oca, Colin se skriva među tisućama izbjeglica na zabačenom mjesecu. Čak ako Colin i uspije pobjeći, kako će izbjeći traumatične noćne more svih oko njega?

NEMOJ KOME NAŠKODITI
Sadistički “Mesar Korhala”, dr. Burgess, krvavim rukama obrađuje Muaduna, nedavno zarobljenog protoskog visokog templara. Doktorov je cilj ući u Muadunovu glavu – i doslovno i preneseno – da bi izvukao potrebne podatke potrebne za masovnu proizvodnju zastrašujućih protosko-teranskih vojnika.

POSLJEDNJI POZIV
Premda je barska pjevačica na zabačenoj rudarskoj postaji Meteor, Starry Lace nađe se usred diplomatske spletke. U posredništvu novog saveza Kel Moriana i Dominiona, nevješta u pregovorima, koristi vještine nagovaranja koje nije znala da posjeduje. Ali u ovoj političkoj šahovskoj partiji, je li Starry kraljica… ili pijun? 

ARKON SUMRAKA
Kao glavna instruktorica protoske škole templara, mudra Lekila oduvijek je dokučivala dubine Khale – protoskog Puta uzašašća – marljivošću studenta. Ali nakon što zergovi raskinu Lekilinu vezu s Khalom, psioničkom poveznicom koju dijele svi protosi Aiura, što još može žrtvovati ožalošćena učiteljica da ponovno postane potpuna?