Evelyn Resh, Beverly West - Tajni život tinejdžerica : ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati

Tajni život tinejdžerica : ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Suzana Keleković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531409360
ISBN10 9531409366
Godina 2011
Broj stranica 210
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 2,97 € Kupi

Mladenaštvo je često doba kad romantična ljubav cvate i kad su djevojke zaokupljene otkrivanjem vlastite ljepote i seksualne privlačnosti.Kad poricanjem ili pokušajima potiskivanja prekinemo taj prirodni proces, izlažemo se opasnosti da nanesemo štetu kćerinu razvoju – štetu koja bi se čitav život mogla odražavati na njezino emocionalno i fizičko zdravlje.

Tinejdžerima se mora dopustiti da budu to što jesu: mladi ljudi kojima upravlja pregršt fizičke i emocionalne energije, a ta ih energija pak usmjerava prema intimnosti i seksu kao sredstvima koja im omogućavaju da postanu neovisne mlade odrasle osobe uspješno odvojene od roditelja.

Tajni život tinejdžerica knjiga je koja će vam pomoći da svoju ulogu roditelja obavljate s više ljubavi i učinkovitosti vodeći računa o kćerinu seksualnom zdravlju i zadovoljstvu u kasnijem životu. Tinejdžerski seks nije najveći problem s kojim se suočavamo kao roditelji niti je najopasnija stvar s kojom se djevojke sreću kao tinejdžerice.