Evelyn Resh, Beverly West - Tajni život tinejdžerica : ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati

Tajni život tinejdžerica : ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Suzana Keleković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531409360
ISBN10 9531409366
Godina 2011
Broj stranica 210
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 59,40 Kn Kupi

Mladenaštvo je često doba kad romantična ljubav cvate i kad su djevojke zaokupljene otkrivanjem vlastite ljepote i seksualne privlačnosti.Kad poricanjem ili pokušajima potiskivanja prekinemo taj prirodni proces, izlažemo se opasnosti da nanesemo štetu kćerinu razvoju – štetu koja bi se čitav život mogla odražavati na njezino emocionalno i fizičko zdravlje.

Tinejdžerima se mora dopustiti da budu to što jesu: mladi ljudi kojima upravlja pregršt fizičke i emocionalne energije, a ta ih energija pak usmjerava prema intimnosti i seksu kao sredstvima koja im omogućavaju da postanu neovisne mlade odrasle osobe uspješno odvojene od roditelja.

Tajni život tinejdžerica knjiga je koja će vam pomoći da svoju ulogu roditelja obavljate s više ljubavi i učinkovitosti vodeći računa o kćerinu seksualnom zdravlju i zadovoljstvu u kasnijem životu. Tinejdžerski seks nije najveći problem s kojim se suočavamo kao roditelji niti je najopasnija stvar s kojom se djevojke sreću kao tinejdžerice.