Gail Carriger - Škola za dame - Šarm i špijunaža (1. knjiga)

Škola za dame -  Šarm i špijunaža (1. knjiga)
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Književnost za mlade
Izdavač Lumen Izdavaštvo
Prevoditelj Nevena Erak
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789537829940
ISBN10 9537829944
Godina 2013
Broj stranica 256
Format 24 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 87,99 Kn (11,68 €) Kupi

Lako je naučiti dobar naklon. No naučiti nakloniti se i pritom baciti nož sasvim je druga stvar. Dobro došli u Školu za ubojite dame!

Sophronia je za svoju majku prava muka. Više je zanima rastavljanje satova i penjanje po drveću nego lijepo ponašanje, a obitelj se nada da javnost neće morati gledati njezin grozomoran naklon. Gospođa Temminnick očajnički želi da njezina kći postane prava dama pa Sophroniju upisuje u Akademiju mademoiselle Geraldine za izvrsne mlade dame.

No Sophronia ubrzo shvati da ta škola nije ono čemu se njezina majka nadala. U školi mademoiselle Geraldine mlade djevojke uče kako postati dame..., ali ubojite. Naravno, uče o plesu, odijevanju i lijepome ponašanju, ali i o tome kako špijunirati i služiti se najlukavijim spletkama i diverzijama – dakako, sve na ljubazan način. Sophroniju i njezine prijateljice čeka uzbudljiva prva godina školovanja.

Prva knjiga iz serije romana za mlade nevjerojatno je uzbuljiva avantura o cepelinima, robotima, vukodlacima, vampirima i mladim damama koje će napraviti sve najneobičnije poteze kako bi dobile ono što žele.

I SIGURNO JE SAMO JEDNO – OVO JE PRIČA KAKVU JOŠ NISTE ČITALI!!