Gail Carriger - Škola za dame - Šarm i špijunaža (1. knjiga)

Škola za dame -  Šarm i špijunaža (1. knjiga)
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Književnost za mlade
Izdavač Lumen Izdavaštvo
Prevoditelj Nevena Erak
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789537829940
ISBN10 9537829944
Godina 2013
Broj stranica 256
Format 24 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 7,52 € Kupi

Lako je naučiti dobar naklon. No naučiti nakloniti se i pritom baciti nož sasvim je druga stvar. Dobro došli u Školu za ubojite dame!

Sophronia je za svoju majku prava muka. Više je zanima rastavljanje satova i penjanje po drveću nego lijepo ponašanje, a obitelj se nada da javnost neće morati gledati njezin grozomoran naklon. Gospođa Temminnick očajnički želi da njezina kći postane prava dama pa Sophroniju upisuje u Akademiju mademoiselle Geraldine za izvrsne mlade dame.

No Sophronia ubrzo shvati da ta škola nije ono čemu se njezina majka nadala. U školi mademoiselle Geraldine mlade djevojke uče kako postati dame..., ali ubojite. Naravno, uče o plesu, odijevanju i lijepome ponašanju, ali i o tome kako špijunirati i služiti se najlukavijim spletkama i diverzijama – dakako, sve na ljubazan način. Sophroniju i njezine prijateljice čeka uzbudljiva prva godina školovanja.

Prva knjiga iz serije romana za mlade nevjerojatno je uzbuljiva avantura o cepelinima, robotima, vukodlacima, vampirima i mladim damama koje će napraviti sve najneobičnije poteze kako bi dobile ono što žele.

I SIGURNO JE SAMO JEDNO – OVO JE PRIČA KAKVU JOŠ NISTE ČITALI!!