Abigail Gibbs - Večera s vampirom

Večera s vampirom
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Fantastika za mlade
Izdavač Znanje
Prevoditelj Ana Katana
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533430140
ISBN10 9533430141
Godina 2014
Broj stranica 472
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Slučajan susret s grupom privlačnih mladića pokreće niz događaja koje će Violet Lee dovesti na mjesto koje nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima- odjednom će se naći u prekrasnoj vili raskošne elegancije i nemjerljivog bogatstva, mjestu gdje živi vampirska plemićka obitelj Varn prema svojim pravilima i zakonima. To je mjesto iz kojeg nema izlaza… koliko god to Violet pokušavala.
No, sve bogatstvo i sjaj ne može prikriti tamu koja se skriva ispod raskošne i privlačne površine, utjelovljene u karizmatičnom, privlačnom i opasnom Kasparu Varnu.
Violet i Kaspar predaju se strasti koja nadilazi njihove različite svjetove - no, to je strast koja ima visoku cijenu…

No, sve bogatstvo i sjaj ne može prikriti tamu koja se skriva ispod raskošne i privlačne površine, utjelovljene u karizmatičnom, privlačnom i opasnom Kasparu Varnu. Violet i Kaspar predaju se strasti koja nadilazi njihove različite svjetove- no, to je strast koja ima visoku cijenu… Abigail Gibbs osvojila je nevjerojatan interes čitatelja objavljivanjem dijelova svog prvog romana Večera s vampirom na wattpadu i ubrzo dobila ugovor za objavljivanjem romana u cijelosti. Rođena je u engleskoj pokrajni Devon, a trenutačno svoje vrijeme provodi studirajući književnost na Oxfordu i pišući nove nastavke ovog uzbudljivog romana.
 
„Zbog Abigail Gibbs opet ćete se zaljubiti u vampire…ali, pripazite – ovi vampiri grizu.” Meg Cabot