L.J. Smith - Vampirski dnevnici 2: Borba

Vampirski dnevnici 2: Borba
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Fantastika za mlade
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Maja Miljković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533162478
ISBN10 9533162473
Godina 2010
Broj stranica 184
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Srednja škola Roberta E. Leeja sasvim je obična srednja škola, a Elena Gilbert obična srednjoškolka. Dok ne upozna ljubav svog života Stefana Salvatorea koji je pametan, zgodan i sve što treba. Ali on je i vampir. I ima dijabolično zlog brata. Što bi više djevojka mogla poželjeti? 
Druga knjiga svjetski popularnog serijala Vampirski dnevnici spisateljice L. J. Smith nastavlja opasni ljubavni trokut između Damona, Elene i Stefana. Može li Elena saznati gdje je Stefan, koji je nestao na kraju prvog dijela? Smije li se on uopće vratiti u Fell?s Church, gdje svi sumnjaju da je upravo on odgovoran za smrtonosne napade? A kada netko ukrade Elenin dnevnik, u koji ona piše svoje najmračnije tajne, stvari se dodatno kompliciraju. Elena shvaća da su na kocki ozbiljnije stvari nego što je ona ikada zamišljala. 

U ovoj se knjizi sve mijenja i Elena više nikada neće biti ista. Uskoro potražite i željno očekivani treći dio, Bijes, i saznajte što se dogodilo s vašim najdražim likovima, Elenom, Stefanom, Bonnie, Meredith i drugima.