Susan Ee - Svijet poslje: druga knjiga Serijala Penryn i kraj vremena

Svijet poslje: druga knjiga Serijala Penryn i kraj vremena
Žanr Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za tinejdžere i mlade - Fantastika za mlade
Izdavač Znanje
Prevoditelj Ana Briški
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533433769
ISBN10 9533433760
Godina 2015
Broj stranica 368
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Prošlo je šest tjedana otkad su se anđeli apokalipse obrušili na svijet i ostavili za sobom opustošene gradove i uništenu civilizaciju. Danju ulicama vladaju bande, a noću strah i praznovjerje. Kad jato anđela odleti s bespomoćnom curicom, njezina će sedamnaestogodišnja sestra Penryn učiniti bilo što da je vrati. Bilo što, uključujući tu i pogodbu s neprijateljem, anđelom.
Raffe, ratnički anđeo, završio je ranjen i bez krila na cesti. Nakon stoljeća i stoljeća ratovanja, tijekom kojih se oslanjao sam na sebe, našao se u situaciji da ga spašava napola izgladnjela tinejdžerica. Zajedno, kreću na put prema utvrdi anđela kroz mračnu i poludjelu Kaliforniju. Ona će riskirati sve da spasi sestru, a on će se staviti na milost i nemilost najljućim neprijateljima kako bi ponovo mogao letjeti…

Ako ste mislili da će vas dočekati samo još jedan roman za mlade, prevarili ste se! Ovo mračno, uzbudljivo i originalno štivo uvodi jednu od najjačih književnih junakinja u posljednje vrijeme, a objavljujemo ga uz upozorenje: čitat ćete cijele noći!
Pad anđela bestseler je USA Todaya, a serijal Penryn i kraj vremena preveden je na više od dvadeset jezika